len sa chcem tiež trošku pochváliť s výletom na Cougarkovi
letnú dovolenku sme strávili pod stanom v Švajčiarsku, plus pre zlé počasie sme si odbehli na dva dni do Talianska k moru.
musím povedať že som mal trošku obavy, pretože pred dovolenkou mi odišiel obvod na alternátore, takže nad cca 5tis. otáčok nedobíjalo baterku, no dovolenku sme zvládli uspešne, alternátor úplne odišiel týždeň po návrate, momentálne vymenený za nový tak už je dobre.
čo sa týka dovolenky, najazdených 3360km, spotrebovaných 310 l benzínu, čiže priemerka niečo cez 10 l. musím však poznamenať, že sme išli asi 10x cez horský prechod vyšší ako 2000m.n.m. (kemping bol 564m.n.m.) a jazdu som si patrične užíval, takže som priemerku znižoval na dialnicich (keď sa dalo

čo sa týka klímy, cukanie bolo dosť zlé, no ako som písal v príspevku o trhaní pri klíme, po výmene alternátora sa to rapídne zlepšilo, nezmizlo bohužial úplne
celkovo ale musím povedať že cestovanie je super na dlhé trasy, boli sme dvaja plus kopmlet kemperske vybavenie
o rok teda ideme asi znovu, vynecháme však Taliansko (taliani jazdia horšie ako mercedesy a taxíky v Bratislave)